A Szabadság Színes Madara, 40×50 cm

44990 Ft

A Szabadság Színes Madara szárnyal szabadon a virágok közt az ég felé…

Tapasztald meg a szabadság érzését ezzel a gyönyörű, főnix 3D-s festménnyel! Varázsolj csodát a környezetedbe ezzel az elbűvölő domborműves alkotással! 🐦

 

1 készleten

Leírás

Tapasztald meg ennek a gyönyörű 3D-s festménynek a lélegzetelállító szépségét, amelyet Paverpol technikával készítettem és Pentart akril festékekkel festettem. A 40×50 cm-es, feszített vásznas festményen egy csodálatos főnix látható, ahogy száll a magasba az égen. A szabadságot kereső madarat vörös és arany árnyalatú virágok lenyűgöző sora veszi körül. Ez a vibráló műalkotás a mitikus lények és a lenyűgöző természeti szépségek varázslatos világába repít, így tökéletes kiegészítője lesz bármely otthoni vagy irodai dekorációnak.

Varázsolj csodát a környezetedbe ezzel az elbűvölő domborműves festménnyel!

A fotón látható szín és a valóságos színek között lehet némi eltérés.

Használati útmutató és leírás: Domborműves képek, ékszerdobozok


Szeretned az egyediséget vagy a magabiztosságodat megmutatni másoknak? Nézd meg lejjebb görgetve a „Érdekelhetnék még…” termékeket, vagyis ennek a 3D festmény lenyomatával készült termékeket! Mutasd meg másoknak, hogy egy ékszer vagy egy kendő nem csak különlegesség varázsolja azt, aki hordja, hanem ezzel egy művészt is támogathatsz egyben!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest