Csomagolás, szállítás és fizetés

Csomagolás és szállítás

GLS futárszolgálat – A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.

Csak Magyarország területére küldök csomagot! (Ha külföldre kérnéd, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a vivienholl@alkotasokszigete.hu email címen!) A domborműves képek és az alapanyagok csomagként lesznek feladva.

Csomagfeladási napok:

  • kedd (hétfő 14 óráig leadott rendelések esetén)
  • és csütörtök (szerda 14 óráig leadott rendelések esetén)

Szállítási költségek részletes megadása:

  • a szállítás díja előre utalás esetén: 2 490 Ft – ebben az összegben bent van az alkotások alapos védőcsomagolása, hogy a csomag biztosan épségben megérkezzen.
  • a szállítás díja utánvét esetén: 2 490 + 635 Ft, vagyis 3 125 Ft – ebben az összegben bent van az alkotások alapos védőcsomagolása, hogy a csomag biztosan épségben megérkezzen.

MPL – A kisebb csomagokat, például ékszereket és a kendőket a Magyar Postával küldöm, ajánlott levélként – utánvét ez esetben nem lehetséges.

Csak Magyarország területére küldök ilyen levelet! (Ha külföldre kérnéd, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a vivienholl@alkotasokszigete.hu email címen!)

Szállítási költségek részletes megadása:

  • a szállítás díja előre utalás esetén: 1 200 Ft

Fizetés

Előre utalással – Amennyiben ezt választod, a megrendelés leadása után fogsz kapni egy emailt, benne a fizetendő összegről és a banki adatokról. Az összeg számlánkra történő beérkezését követően adom fel a csomagot/levelet. Átutalással az alábbi számlára utalva tudod kiegyenlíteni a vételárat és a szállítási költséget:

Hollenczer Vivien Veronika, Erste Bank 11600006-00000000-42706672

Utánvét: a sikeres rendelés leadás után összeállítom a csomagod, majd feladom. Az utánvét összege +500 Ft, az alap szállítási díjon kívül.

A minimális rendelési összeg 2490 Ft. Csak magánszemélyeket szolgálok ki.

Pin It on Pinterest