GYIK

Van még pár kérdésed mielőtt megveszed az egyik alkotást? Íme néhány válasz, de ha van még más is, akkor írj egy üzenetet a vivienholl@alkotasokszigete.hu címre vagy hagyj egy üzenetet a vivienholl.com Facebook oldalon.


Ki szállítja ki a képet?

A GLS futárszolgálattal fogom feladni a nagyobb csomagokat (ami az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon), a kisebb csomagokat (pl. ékszerek) pedig a Magyar Postával.

Miért kerül ennyibe a szállítási költség?

Bizonyára azért merült fel benned ez a kérdés, mert a legtöbb webáruházban csak 990 Ft szokott lenni, sőt egy összeg után már ingyenes a szállítás. A nálam lévő szállítási díjnak 2 oka van:

  1. a többi webáruház azért tudja ilyen olcsón/ingyen elvállalni a szállítást, mert nekik nagyon sok csomagjuk van – minél több a csomag, annál jobb a feladási díj – nálam egyedi festmények vannak, ékszerek, stb. kaphatók, amikből nem sok csomag lesz egy hónapban… Szeretném csökkenteni a szállítási díjat, de ennyi csomagszámnál nem tudom, bármennyire is szeretném jelenleg.
  2. a csomagokban lévő alkotásokat minél alaposabban becsomagolom, hogy biztosan épségben hozzátok érjen. Próbálok újrahasznosítani, amennyire csak lehet, de így is kell hozzávalókat vennem, hogy megvédjem az alkotásokat.

Remélem megérted ezt és elfogadod, ugyanis fontos számomra, hogy minél előbb és egy teljesen ép csomagot kapjál, amit kibontva nagyon fogsz örülni. 😉

Hogyan fizethetek?

A fizetés előre utalással vagy utánvéttel történik – a megrendelés véglegesítése után kapni fogsz egy e-mailt a pontos részletekkel.

Hogyan tisztíthatom a Paverpol képemet?

Száraz ruhával tudod portalanítani, az apró részeken ecsettel. Semmiképp se töröld le nedves ruhával, mivel akril festékkel készülnek a képek. A helytelen tisztításból származó hibákra nincs garancia!

Nikkelmentesek-e az üveglencsés ékszerek?

Maga a nyaklánc lánca és a kapcsok nikkelmentesek, de medálalapok jelenleg még nem. De hamarosan fog készülni teljesen nikkelmentes is. 😉 Viszont a karkötők nikkelmentesek és ezt a termékek nevében jelzem is.

Az ékszerek mintáját ki lehet-e egyénileg választani?

Nem, jelenleg nem lehet egyénileg, a neked tetsző festmény lenyomatával kérni üveglencsés ékszert, csak a már készen levőkből lehet választani. Természetesen jelezheted, hogy neked ez a medálalap és kép tetszene együtt, s lehet, hogy fog olyan is készülni utána, de ezt nem tudom előre garantálni.

Mi tartalmaznak az alkotócsomagok?

Az alkotócsomagok alapára tartalmazza: a feszített vásznat/fa lapot, a domborműves alkotáshoz szükséges egyéb gyöngyöket, kavicsokat, ékszerköveket, textileket, képakasztót, stb., illetve egy videós tananyagot a kép készítéséről. Az alapcsomagban még fogsz találni 2 db ecsetet és 1 db szivacsecset az alkotáshoz. Ajándékba jár pedig az Alapozó videó és egy pdf összefoglaló arról, hogy mire kell figyelned az alkotás közben.

Az alapcsomag nem tartalmazza, de ha nincs otthon ilyen alapanyagod, akkor hozzá kell adnod a csomagodhoz a Paverpol-t és az akril festékeket. Egy doboznyi Paverpol-ból még sok további alkotást fogsz tudni készíteni. 😉

Pin It on Pinterest